bASTARD BURGERS

Väsby Centrum förstärker sitt restaurangutbud med hamburgerkonceptet Bastads burgers. Det beskrivs som norrländsk Street food med New York-feeling som genomsyrar allt de gör, från musiken till maten och dekoren.

Bastad burgers flyttar in i Handelsbankens förra lokal som vetter åt västra parkeringen och Dragonvägen. Lokalen ska byggas om och öppning sker i slutet av 2019.

– Vi ser fram emot att etablera oss i Väsby Centrum, säger Simon Wanler som är vd. Vi vill finnas på lägen med starka flöden och närhet till arbetsplatser. Vi tror även att publiken i Väsby är sugna på ett bra streetfood-utbud och att vårt veganska utbud kommer att landa bra här.

Bastard Burgers startade som ett ’hål i väggen’ i Luleå. 18 sittplatser och en handfull vänner med en enda ambition, att leverera Sveriges absolut bästa hamburgare. Idag är det samma personer som leder bolaget, med samma ambition – att leverera den bästa tänkbara burgaren, men i betydligt större skala. Idag har man 20 restauranger. Bastard burgers håller hårt i kvaliteten. De köper kött från utvalda välrenommerade gårdar med högsta tänkbara kvalitet och maler köttet dagligen i våra restauranger enligt vår köttblandning. Alla dressingar, picklingar m.m bereds på varje restaurang och shakes & floats är gjorda på ekologisk glass och hela menyn gå att få vegetarisk/vegansk.

Läs mer på https://bastardburgers.se