lekia väsby centrum

Lekia är Sveriges största leksakskedja. Vi har över 130 enskilda leksaksbutiker i Sverige och Norge. Lekia är dessutom en av Skandinaviens största grossister inom Lek och Baby.


Att leka handlar om att skapa och utforska, lyckas och misslyckas, och framför allt, handlar det om att ha kul. Leken och leksaker är en viktig del i barns pedagogiska utveckling och när man besöker Lekia ska barnen få se, känna och klämma på det som lockar deras intresse.


Vi på Lekia i Väsby har som mål att våra kunder ska hitta de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar. Hos oss kan du hitta födelsedagspresenter, namnsdagspresenter, kalasartiklar, julklappar och mycket mer. Leksaker som passar både till stora och små. Hos oss hittar ni leksaker i alla kategorier av lek, bl.a. rollek, actionfigurer, samlarfigurer, spel, pyssel och utelek. Lekia har egna varumärken som Humble & Heart, PAP och KID. Våra egna varumärken är ett sortiment för alla åldrar som du inte hittar hos någon annan konkurrerande handlare. Du hittar även alla stora leksaksvarumärken som LEGO, NERF, BRIO, DISNEY, BARBIE, ekologiska träleksaker från HAPE och alla de senaste leksakerna från aktuella biofilm er från b.la Disney.

Välkomna!

Öppettider Lekia i väsby centrum

Öppettider

Vardagar 10-19
Lördagar 10-18
Söndagar 11-18

Avvikande öppettid
31/10 10-18