Guldsmedjan glansen

Vill du vara med och designa din egen unika ring eller smycke som inte enbart är vackert utan även hållbart och möjlig att tillverka med kvalité i fokus?

Ädelstenar och diamanter tar vi fram förslag på helt utifrån era önskemål samt budget, Certifikat medföljer. I vårt breda sortiment hittar du allt från dop presenter till bröllopssmycken. Eller kanske vill du ha ett personlig smycke? Vi graverar valfri bild och text på brickor i olika former som används som hänge.

Har du smycke som du råkat ta sönder, din ring är för stor eller sitter för tajt på ditt finger, eller kanske vill omarbeta för att använda de på nytt?

I vår egen verkstad och med hjälp av vår erfarna guldsmed får vi det gjort. Vi putsar och rengör ditt smycke för att få det glansigt igen.

Har du smycke som ligger i lådan och samlar damm? Omvandla det till pengar istället, hos oss kan du sälja ditt smycke till det högsta pris!

I samarbete med Studex utför vi håltagning i öron med hudvänligt material i plast eller titan. Åldersgräns för håltagning är från 4 månader. Är du under 18 år behöver vi godkännande av förälder/målsman.

Välkommen in på drop in hos våra utbildade håltagare.

Vi värderar ditt smycke utan extra kostnad och andra värderingar som är godkända av försäkring.

Besök oss idag och låt oss hjälpa dig.

 

öppettider guldsmedjan glansen i väsby centrum

Öppettider

Vardagar 10-19
Lördagar 10-18
Söndagar 11-18