Låt barnens vilda fantasi ta er tillbaka till en värld där spralliga barn kan hoppa, skutta och skratta fritt. För oss är det viktigt att kunna inkludera hela familjen i shoppingturen. Vi vet att planering är a och o. Att hinna med en shoppingtur där alla i familjen är samlade är inte alltid lätt, men hos oss finns en plats för alla. Drakdalen har öppet alla dagar och vänder sig till barn upp till 8 år. Max 5 barn får leka samtidigt i lekrummet.

Grön snurra

Shopping

Det kan vara svårt att få till en familjedag där alla oavsett ålder känner sig lika exalterade. Vårt bästa tips är att kombinera nytta med nöje. Spendera dagen på ett centrum där allt finns under ett och samma tak.Det är ett perfekt sätt för alla i familjen att känna sig delaktiga, om du frågar oss. För att få ut så mycket som möjligt utav er dag tillsammans krävs planering. Ert upplägg för dagen bör därför vara anpassat för alla i familjen.En smart strategi är att i förväg planera vilka butiker ni ska besöka, ni kanske till och med gör en omröstning innan där ni bestämmer vilken restaurang ni ska äta lunch på.Glöm inte pauser i shoppingen.

Låt barn vara barn
Har ni med er de yngre i familjen, glöm inte bort att låta dem få springa av sig lite med jämna mellanrum. Detta för att undvika sura miner när ni går mellan butikerna. Vi tror på barns utveckling och vikten i att låta barn få vara barn. Låt de små få leka och utforska sin kreativitet tillsammans med andra.En perfekt plats för att träffa nya kamrater är lekplatsen Drakdalen, där kan du som förälder ha full uppsyn medans barnen får möjlighet att leka fritt.

Lila snurra
Gul snurra

Historia är kul
En stor del av barnens utveckling är förståelsen för det förflutna. Det ger oss redskap för framtiden. Vi vill vara med och bidra med att få in historia i barnens aktivitet där dåtiden enkelt flätas in i kombinationen av kreativitet och lek. Låt oss ta med er 1000 år tillbaka i tiden till en värld där barnen fortfarande leker som barn. Välkommen till Drakdalen!

Drakdalen träd