smycka

Hos oss får smycken i guld, silver, titan och stål ta ordentligt med plats. Vi har ett brett sortiment av välkända varumärken och du hittar det bästa bland snygga klockor, klassiska favoriter, trendiga bijouterismycken, silverbestick och doppresenter. Vi erbjuder olika typer av gravering och utför även reparationer, nytillverkning av gamla smycken, värdering samt omträdning av pärlhalsband och armband.

Smyckas egna ringar går under namnet Classic. Alla ringar är svensktillverkade av skickliga hantverkare. Sortimentet är brett men du har också möjlighet att designa din egen ring tillsammans med vår hjälpsamma personal. Vi har även ringar från Schalins, Flemming Uziel, Collection Ruesch och Sävsjö Guld.

Vi har även ett sortiment av modeklockor från bl a Michael Kors, Calvin Klein, Police, Guess, Casio, Edifice, G-Shock, Fossil och Skagen.

I samarbete med Blomdahl utför vi håltagning i öra/näsa med hudvänligt material i plast eller titan. Åldersgräns för håltagning från 5 år. Tänk på att om du är under 18 år behöver vi godkännande av förälder/målsman. Välkommen in för att boka en tid hos våra utbildade håltagare.

Oavsett om du går i giftastankar, letar efter den perfekta presenten eller bara vill ge dig själv lite extra omtanke har vi något som passar Dig.

Välkommen till oss på Smycka!

öppettider smycka i väsby centrum

Öppettider

Vardagar 10-19
Lördagar 10-18
Söndagar 11-18