clas ohlson

Clas Ohlson har ett brett sortiment av produkter och tjänster för vardagens praktiska problem inom Bygg, El, Multimedia, Hem och Fritid. Vi vill hjälpa och inspirera människor att förbättra sin vardag genom att erbjuda smarta, enkla, praktiska lösningar till attraktiva priser.

GRILLAR FÖR ALLA SMAKER | Hos oss hittar du över 30 olika grillar att välja mellan. Vi frågade vår egen grillexpert Susanne Thull om råd när man väljer. “Vår egen klotgrill i mellanstorlek (47cm) är kalasbra till mycket. Värmen under locket ger jämn tillagning av maten. Med hjul och handtag blir den lätt att flytta runt i trädgården. Den har även smarta finesser som lockhängare, kol- och brikettavgränsare och dragluckor för att få optimal grillglöd. Om man gillar att köra picknick ofta tycker jag man ska satsa på en bärbar klotgrill. Den är lite mindre men ändå en grillyta på 36 cm, vilket är perfekt.” “Med en elektrisk grill behöver man du aldrig oroa dig för att få till den perfekta glöden, eller slut på kol och gasol. Allt du behöver är ett eluttag. Det kan inte bli enklare!” “För grillproffset står valet mellan kol eller gasol. Vår egen grilltunna för kol är robust för både vardag och fest med sin stora grillgryta. Eller så väljer man exempelvis Triton från Landmann som är en stor grill går på gasol och med ett värmesystem som sprider värmen jämnt över hela grillytan.” “Stekhäll är bra om du ska laga mycket mat på en gång. Den placeras över öppen eld, på en gasolbrännare eller direkt på kolgrillen. Den är bra för bjudningar och lätt att ta med sig på camping, jakten, eller fisketuren. 
På vår sajt hittar du alla våra prisvärda grillar och allt annat du kan behöva. http://bit.ly/grillguiden

Tagga en vän du som du nyligen snackat grillar med.
GRILLAR FÖR ALLA SMAKER | Hos oss hittar du över 30 olika grillar att välja mellan. Vi frågade vår egen grillexpert Susanne Thull om råd när man väljer. “Vår egen klotgrill i mellanstorlek (47cm) är kalasbra till mycket. Värmen under locket ger jämn tillagning av maten. Med hjul och handtag blir den lätt att flytta runt i trädgården. Den har även smarta finesser som lockhängare, kol- och brikettavgränsare och dragluckor för att få optimal grillglöd. Om man gillar att köra picknick ofta tycker jag man ska satsa på en bärbar klotgrill. Den är lite mindre men ändå en grillyta på 36 cm, vilket är perfekt.” “Med en elektrisk grill behöver man du aldrig oroa dig för att få till den perfekta glöden, eller slut på kol och gasol. Allt du behöver är ett eluttag. Det kan inte bli enklare!” “För grillproffset står valet mellan kol eller gasol. Vår egen grilltunna för kol är robust för både vardag och fest med sin stora grillgryta. Eller så väljer man exempelvis Triton från Landmann som är en stor grill går på gasol och med ett värmesystem som sprider värmen jämnt över hela grillytan.” “Stekhäll är bra om du ska laga mycket mat på en gång. Den placeras över öppen eld, på en gasolbrännare eller direkt på kolgrillen. Den är bra för bjudningar och lätt att ta med sig på camping, jakten, eller fisketuren. På vår sajt hittar du alla våra prisvärda grillar och allt annat du kan behöva. http://bit.ly/grillguiden Tagga en vän du som du nyligen snackat grillar med.
FESTFIXARKNEP | Ljumma sommarkvällar dukar vi gärna upp till fest. Planerar du grillparty med grannarna eller är det du som ska stå för midsommarfirandet nästa vecka? Vi bad festfixaren Andrea Hed dela med sig av sina bästa knep. 
Att skapa en mysig miljö är A och O för en lyckad fest, säger hon. “Ta ut kuddar du inte är så rädd om, skapa myshörnor för barnen och skaffa massor av värmande filtar”, tipsar Andrea. 
Du kan också lägga ut flera mattor omlott under borden för att göra det mysigare. Belysningen avgör stämningen - så snåla inte på ljusslingor, lyktor och tända ljus.
“Häng upp en massa belysning på olika höjd. Ett tips är att sätta upp en dekorations- ställning eller ett armeringsjärn i taket och sedan hänga lyktor och dekorativa blommor i det.” De vackraste festdekorationerna gör du själv: Plocka kvistar och blommor från den egna trädgården och sätt i olika typer av små vaser och glas på borden. “Med hjälp av jutesnöre kan du även knyta en ampel och hänga upp små vaser över bordet”, säger Andrea Hed och avslutar: “Viktigast av allt är att alltid ha en plan B om det blir regn eller storm. Sätt upp ett partytält så är festen räddad!
FESTFIXARKNEP | Ljumma sommarkvällar dukar vi gärna upp till fest. Planerar du grillparty med grannarna eller är det du som ska stå för midsommarfirandet nästa vecka? Vi bad festfixaren Andrea Hed dela med sig av sina bästa knep. Att skapa en mysig miljö är A och O för en lyckad fest, säger hon. “Ta ut kuddar du inte är så rädd om, skapa myshörnor för barnen och skaffa massor av värmande filtar”, tipsar Andrea. Du kan också lägga ut flera mattor omlott under borden för att göra det mysigare. Belysningen avgör stämningen - så snåla inte på ljusslingor, lyktor och tända ljus. “Häng upp en massa belysning på olika höjd. Ett tips är att sätta upp en dekorations- ställning eller ett armeringsjärn i taket och sedan hänga lyktor och dekorativa blommor i det.” De vackraste festdekorationerna gör du själv: Plocka kvistar och blommor från den egna trädgården och sätt i olika typer av små vaser och glas på borden. “Med hjälp av jutesnöre kan du även knyta en ampel och hänga upp små vaser över bordet”, säger Andrea Hed och avslutar: “Viktigast av allt är att alltid ha en plan B om det blir regn eller storm. Sätt upp ett partytält så är festen räddad!" Ont om tid? Kom in till några av våra butiker eller handla på nätet - vi har allt du behöver, och kanske också saker du inte visste att du behövde. 😉 Tagga någon du vet ska fixa kalas snart och som kommer bli glad av Andreas tips.

öppettider clas ohlson i väsby centrum

Öppettider

Vardagar 10-19
Lördagar 10-18
Söndagar 11-18

Dragonvägen 86, 194 33 Upplands Väsby