normal

Hos Normal hittar du ett stort utbud av helt normala varor – bara billigare. Normal säljer märkesvaror till fasta, låga priser inom personlig vård och hushållsartiklar, samt ett stort antal dagligvaror. Det är märkesvaror som du redan känner till och använder i badrummet, i köket och för rengöring – t.ex. L´Oréal, Gillette, Colgate och Ajax.

Men Normal är mycket mer än bara fasta, låga priser på vardagens märkesvaror. Vårt mål är att du som kund ska få en unik och intressant butiksupplevelse varje gång du besöker våra butiker. Därför får vi hela tiden hem nya och spännande varor som kompletterar vårt fasta sortiment. Det gör det extra roligt att gå på upptäckt i våra butiker om och om igen.

Aktuella erbjudanden:

IVY AÏAs Eyelash Growth
Med IVY AÏAs Eyelash Growth Serum stärker du dina fransar samtidigt som de får en extra växtboost. Serumet är parfymfritt, veganskt och dermatologiskt testad.

 

 

 

 

 

 

 

Tvättpåsar
På NORMAL kan du nu hitta dessa tvättpåsar. Så att du kan slappna av medan favoritklänningen är i tvättmaskinen! Du får 3 olika storlekar påsar i en förpackning

 

 

 

 

 

 

 

VitaYummy
VitaYummy är ett kosttillskott i form av veganska gummibjörnar fyllda med nyttiga mineraler och vitaminter som stärker både imumunförsvar och hälsa. Välj mellan Hair & Nails, Tan & Glow eller Anti Age. Vitamingodisarna innehåller naturliga färgämnen, är veganska, organiska och allergenfria.

 

 

 

 

 

 

 

Pure & Care serum
På NORMAL hittar du massor av serum från Pure & Care som din vintertorra hud kommer att älska. 

öppettider normal i väsby centrum

Öppettider

Vardagar 10-19
Lördagar 10-18
Söndagar 11-18