Väsby Centrum huvudentré

Vi finns här för dig!

Vi finns här för dig, så du kan stötta dina lokala handlare. Sedan tidigare har vi vidtagit åtgärder för att minimera risken för spridning av COVID-19 i centrum. Nu fortsätter vi underlätta dina inköp, då flertalet av våra butiker och restauranger nu erbjuder hemleverans! Mer om deras erbjudanden och tjänster hittar du nedan.

Bastard Burgers
För att underlätta och undvika köträngsel, kan man ringa och beställa sin mat och hämta upp senare. Läs mer om hur vi hanterar situationen här.
Klicka här för kontaktuppgifter

Basilica & Great Burger
Vi erbjuder 10% rabatt på alla take away.
– gratis leverans för alla inom 1 km om beställningen är mer än 200 sek ( gäller ej 10%).
– Vi levererar till företag i närområdet.
– Du hittar Basilica & Great Burger via Foodora

Klicka här för mer info om Basilica & Great Burger

BokCompaniet
Vi erbjuder nu hemleverans inom Upplands Väsby eller att få varorna skickade med posten eller DHL mot avgift. Fraktfritt vid köp över 500:-. Kontakta oss på telefon 08-59073080 eller vasby@bokcompaniet.se.
Klicka här för mer info om BokCompaniet

Clas Ohlson
Har du en hylla som aldrig sätts upp, en router som krånglar, en dimmer som glappar eller en kran som droppar? Du är inte ensam. Listan på saker som behöver fixas hemma kan vara lång och kännas jobbig. Med Clas Fixare löser du dina vardagsproblem, snabbt, ordentligt och billigt!

Kontakta Clas Fixare
E-post: fixare@clasohlson.se
Telefon: 0247 – 445 00

Dressmann
Vi erbjuder fri hemleverans när man handlar via vår webshop. Dessutom kommer vi att förlänga vår returpolicy. På så sätt kan man returnera eller byta sina varor när situationen väl har normaliserats.
Klicka här för kontaktuppgifter

Espresso House
Beställ din order direkt i appen! Kom sedan till din närmaste Espresso House för att hämta din beställning.
Klicka här för kontaktuppgifter

Hemtex
Shoppa hemma,hämta i butik.

Luta dig tillbaka i soffan och börja shoppa! Du kan handla online dygnet runt här på hemtex.se och hämta ut allt det fina i våra butiker efter 3-6 dagar, helt fraktfritt. Skulle du vilja byta gör du det också i din närmaste Hemtex-butik, och får pengarna tillbaka på en gång.

Har du lite mer bråttom väljer du Posten som leveranssätt när du kommer till webbkassan. Då har du paketet 1-2 dagar senare. Kostnaden för denna tjänst är 49 kronor, men handlar du för 600 kronor eller mer så bjuder vi på fraktavgiften här också. Läs mer här: https://www.hemtex.se/info/kundservice/handla_hemifran/

Håkan sport
Fri hemkörning av cyklar på kvällstid – 100% monterad. Välj bland 560 modeller cyklar, se sortimentet här. I och med att vi har öppet 11-18 hinner vi köra ut cykeln till er i Storstockholm. Beställ själv direkt med leveransadress eller ring så guidar vi dig rätt.
Telefon: 073-0974172.
Klicka här för kontaktuppgifter

Hälsokraft
Ring in eller maila er order – hämta sedan ordern färdigpackad i butik. Enklare kan det inte bli.
Telefon: 08-590 918 00
Klicka här för kontaktuppgifter

Kjell & CO
Just nu erbjuder vi beställning via hemsidan som ger beställning direkt till dörren. Vi erbjuder även möjlighet att ringa in till butiken och lägga undan produkter och som kan hämtas upp på till exempel parkeringen. Betalning sker via telefon.
Klicka här för kontaktuppgifter

Lekia
En ovälkommen gäst har fått oss alla att tänka till dessa dagar. Det fina är att vi alla bryr oss om varandra lite extra​, och när det är lite deppigt och tråkigt är det tur att vi har våra eviga glädjespridare — Barnen! Ingen tid lämpar sig bättre för skratt & lek med barnen än när allt runtomkring är uppochner.

Men vi har öppet, om än med lite ändrade öppettider. Roliga leksaker, spel och pyssel finns för dig som just nu är hemma och har det tråkigt. Och vi vill nu erbjuda lite andra sätt att handla på, för dig som önskar avstå från att komma till centrum. Du kan antingen ringa eller maila i förväg vad du vill ha. Vi kan då slå in dessa i paket och möta dig vid dörren till butiken eller Gallerian. Betalning kan du göra enkelt med Swish! Vi ska ta oss igenom det här tillsammans!
Klicka här för kontaktuppgifter

Liins Sushi & Wok
Just nu erbjuder vi gratis hemkörning på beställning över 150:-
OBS! Erbjudandet gäller endast leveranser inom Upplands Väsby.
Erbjudande gäller t.o.m. 30 april
Klicka här för kontaktuppgifter

Meze & Salladsbaren
Fri leverans inom Stockholm området mars- april. Gäller alla dagar inom centrums öppettider och även salladsbaren från 7-19 vardagar och 8-18 lördag och söndag.
Klicka här för kontaktuppgifter

Partyland
Leverans för 149:-. Beställ via telefon, mail eller Facebook, betala med Swish och få leverans dagen efter (kan eventuellt gå på samma dag).
Klicka här för kontaktuppgifter

Petit Four
Fri leverans inom Stockholm området mars- april. Gäller alla dagar inom centrums öppettider och även salladsbaren från 7-19 vardagar och 8-18 lördag och söndag.
Klicka här för kontaktuppgifter

Stadium
Fri hemleverans över 299:- gäller Budbee och de postnummer Bubee erbjuder leverans till. Stadium Sverige AB levererar endast till leveransadresser inom Sveriges gränser. Nedan kan du läsa om alla fraktsätt vi erbjuder. Tillgängliga fraktsätt för din beställning genereras utifrån det postnummer du anger innan du går vidare i kassan. Alternativen som dyker upp rangordnas efter faktorer såsom stopptid för utleverans, uppskattad leveranstid samt ordervärde.

• Leveranstid: 2-4 helgfria vardagar
• Leverans till valfri Stadium-butik
• Alltid fri frakt och retur i butik
• Liggetid 14 dagar

Läs mer på deras hemsida. 
Klicka här för kontaktuppgifter

Synoptik
För att värna om riskgrupper och seniorer har vi infört Seniortisdagar med start 7/4, då alla våra butiker är öppna speciellt för dig som är +65 eller tillhör någon riskgrupp. Vi välkomnar övriga kunder till andra veckodagar, eller till webshopen på synoptik.se.

Vi erbjuder också fri hemleverans av färdiga glasögon. Om du önskar det så kontaktar du kundservice eller din butik direkt.
Klicka här för kontaktuppgifter

Wayne´s Coffee
20% rabatt på Take Away-beställningar. Gäller tom 31 maj.
Klicka här för kontaktuppgifter