Vårens erbjudanden hos NORMAL

Vi välkomnar våren med nya härliga erbjudanden från NORMAL:

På NORMAL hittar du bomullspads kan du använda igen, och igen, och igen!  Du tvättar dem bara i tvättmaskinen och så är de redo för ännu en sminkborttaggningsomgång! Padsen kommer i en smidig tvättpåse som du lägger dem i innan tvätt. Miljövänligt, ekonomiskt och sköna mot huden 10-pack: 59 kr.
@normalsverige

 

 

 

 

 

 

 

Vill du ha ett naturligt alternativ till den vanliga deodoranten? Då tipsar vi om Crystal Deo Stick från Pure & Care som du hittar på NORMAL.

Den består av 100% Alunkristaller som är en naturlig mineral. Den bekämpar bakterier och dålig lukt. Vegansk och parfymfri! Pure & Care Crystal Deo Stick, 120 g: 56kr.@normalsverige

 

 

 

 

 

 

 

IVY AïA (som du hittar på NORMAL) har en hel serie anpassad efter mäns hudbehov. Serien är framställd i Danmark och allergicertifierad. Den är dessutom vegansk och parfymfri.

 

 

 

 

 

 

 

Är ditt hår trist och torrt? På NORMAL hittar du By Veira’s Repair serie, som är perfekt för slitna toppar! Serien består av schampo, balsam och hårmask som alla dessutom ser riktigt lyxiga ut på badkarskanten. @normalsverige