Väsby Stadslopp

Den årliga folkfesten Väsby Stadslopp närmar sig med stormsteg. Lördagen den 18 maj 2019 är det dags igen. Precis som tidigare år kommer det finnas ett barnlopp för de små, samt motionslopp på 5 samt 10 km. Alla lopp startar utanför Väsby Centrums huvudentré och man springer igenom centrum. Nytt för i år är att vi har skapat ett Hinderbanelopp för barn 5-12 år. Här kommer barnen springa/krypa/gå genom hinder och längs banan möts de även utav Gladiatorer i form av Wäsby Warriors från Väsbys Amerikanska Fotbollslag! Alla deltagare får nummerlappar innan start och medalj vid målgång.

Längs banan i motionsklassen 5-10 km löpning så kommer det finnas artister som spelar peppig musik och andra roliga happenings och överraskning. Under dagen arrangeras även en av Stockholms största Crossfittävlingar som tar plats på Vilundavallen precis bredvid Väsby Centrum, missa inte det!

Det kommer bli en dag fylld av underhållning och vi hoppas på att slå förra årets rekord av deltagare. Loppet arrangeras av Team Pannben i samarbete med Väsby Centrum.

För mer information och loppet och anmälan, klicka här.