Presentkortet kan användas som betalmedel i flera av våra butiker, restauranger och caféer

Presentkortet köper du enkelt själv i vår presentkortsautomat som finns inne i centrum, i anslutning till stora torget. Presentkorten laddas med ditt kredit- eller betalkort och du kan välja en valfri summa mellan 100 kr – 5000 kr samt köpa upp till 10 presentkort i en och samma betalningstransaktion. Du får presentkortet direkt från automaten. Presentkortet är giltigt i 1 år från inköpsdatum då kortet laddades. Det är inget öppet köp på presentkortet

Om du handlar för ditt presentkort i en av våra butiker och sedan vill lämna tillbaka produkten får du inte ut beloppet kontant utan istället ett tillgodokvitto i butiken du handlat i. Butiken kan även göra återköp till kundens presentkort så länge där finns ett saldo kvar att utnyttja samt att returens belopp inte överstiger själva laddningsbeloppet. Glöm inte att ta ett fint fodral att stoppa presentkortet i. Fodralen finns vid sidan om presentkortsautomaten och ingår vid köp av presentkort.

Företag och fakturaköp

Vill du beställa presentkort genom ditt företag mot faktura?
Sista dagen för kommande julbeställningar är den 24 november 2023. Då kan vi garantera att beställningen levereras innan jul.

Skicka ett mail till presentkort@resurs.se med följande uppgifter:

  • Företagsnamn
  • Organisationsnummer
  • Leveransadress
  • Faktureringsadress
  • Kontaktperson: namn, telefonnummer och mailadress
  • Antal presentkort samt den summa som du önskar att beställa
  • Vilket köpcentrum beställningen avser

När Resurs Bank fått informationen ovan administreras beställningen. Presentkorten skickas ut oladdade tillsammans med en faktura.
Beställaren meddelas när det är gjort. När inbetalningen har mottagits laddas presentkorten och beställaren informeras via mail.

Kontrollera ditt saldo

Saldokontroll kan genomföras i presentkortsautomaten eller via länk: https://www.resursbank.se/presentkort-saldo
Presentkorten är ej personligt. De kan ej lösas in mot kontanta pengar. Borttappat eller stulet kort ersätts ej.

Vilka butiker tar emot presentkort?