Nyheter

Fantastiska nyheter till Väsby Centrum

Väsby Centrum blir lite bättre med nya hyresgäster som ger ett bättre utbud.

Clas Ohlson
Clas Ohlson flyttar till nytt läge! Hösten 2020 kommer du att hitta Clas Ohlson på plan 0, f.d. Interflora och del av f.d. New Yorker lokalen.

Interflora
Hos Interflora i Väsby Centrum hittar du ett stort sortiment av alla världens snittblommor, mängder av krukväxter, fina krukor och vaser, liksom ett sortiment av inredning och roliga prylar. Interflora har bytt lokal och är granne med Espresso House och Game Stop.

Bärprinsen
Bärprinsen besöker oss återigen och håller till i anslutning till Östra entrén. Bärprinsen säljer frukt och grönt.

Nordic Wellness etablerar ett nytt gym i Väsby Centrum på 800 kvm. Det kommer erbjudas träning med fria vikter och maskiner i fräscha,  moderna lokaler. De kommer ha entré både inåt centrum men också en entré utåt Himmelsgränd som kommer vara tillgänglig när centrumet är stängt. Läs mer på https://nordicwellness.se/vara-klubbar/stockholm/upplands-vasby-centrum/

Asian by Liis är ett asiatiskt restaurangkoncept beläget i västra gången mellan Subway och Grekiska grill och bar. De erbjuder asiatiska rätter som wok, dumplings, poké bowls, mm. Konceptet finns redan i Liljeholmstorget. Detta blir deras tredje etablering. Besök deras hemsida: https://www.liins.se/

Bastard Burgers beskrivs som norrländsk Street food med New York-feeling som genomsyrar allt de gör, från musiken till maten och dekoren. Här kan du njuta av rejält goda hamburgare I Väsby Centrum. Besök deras hemsida: https://bastardburgers.se/

– Vi är mycket glada för dessa uthyrningar, säger centrumchefen Maria Helling. Etableringarna stärker centrumets erbjudande vad gäller så väl service, mötesplats som handel. Väsby Centrum strävar efter vara den naturliga mötesplatsen för att både umgås och shoppa.

Drakdalen – Ny lekyta i Väsby Centrum
Här har tiden stått stilla. Den gamla drakbåten ligger och guppar i sjön, runstenarna ligger tungt på marken och träden susar. Precis så som det gjorde ungefär den här platsen för mer är 1000 år sedan.

Även på den tiden lekte barnen och hade kul tillsammans. De hoppade, skuttade och skrattade precis som barn gör idag. Drakdalen var deras favoritplats. Och nu kanske det blir din!