Här kan du njuta av en mix från de hetaste rättarna inom Casual Fast Food. Njut av smakupplevelserna på plats eller ta enkelt med dig känslan hem till familjen. Vi har frågat experten och här kommer kockens favoriter från de olika asiatiska köken:

Thai Pad

 

Den thailändska traditionella nationalrätten som man aldrig tröttnar på. Visst är det så att man har vissa rätter som alltid går hem, Pad Thai är en av dom rätterna som är en självklarhet på menyn hos oss. En rätt för alla, där du kan välja mellan Räkor, Tofu, kyckling eller biff.

 

 

Från klassiskt till trendigt, näst på listan kommer den fantastiska Poke Bowlen. Populär bland både stora och små. En rätt där smaklökarna sätts på spel och du får en rätt som inte bara är god, den är nyttig också! 
Det självklara valet för den hälsomedvetna!

Poké bowl salmon
Asiatisk mat

 

Vi välkomnar den koreanska husmanskosten in i köket. Bibimpap är en rätt för dig som gillar lite extra hetta i maten och mixen tar dig hela vägen till det koreanska köket. Även här kan du enkelt välja om du vill ha rätten serverad med räkor, Tofu, kyckling, bläckfisk eller nötkött. 


 

 

Från Korea till Malaysia, nationalrätten som väcker liv i smakupplevelserna. Varför krångla till det? Den Asiatiska Pytt i Pannan tog Sverige med storm redan under 1970-talet och smaken av Soya och Sweetchili är en svårslagen kombo.

Nashi Goreng räkor