Lekia öppnar leksaksbutik i Väsby Centrum

Vi är glada att hälsa Lekia välkomna till Väsby Centrum! Butiken planerar att öppna i månadsskiftet juni-juli i det som tidigare var BR Leksakers butikslokal. De kommer att ha Lekias uppdaterade butikskoncept och ett brett sortimentsutbud av leksaker för små och stora barn.

– Lekia har under de senaste veckorna lyckats signera flera avtal med viktiga och framgångsrika handelsområden i Sverige och Norge. Vi är väldigt glada för att öppna en bra fackhandelskedja för leksaker i ännu ett stort köpcentrum som Väsby Centrum. Vi tror på att leken och leksaker är en viktig del i barns pedagogiska utveckling och när man besöker Lekia ska barnen få se, känna och klämma på det som lockar deras intresse, säger Lekias VD, Baldvin Georgsson.

– Det ska bli mycket spännande att öppna ytterligare en butik i ett så fint centrum som Väsby Centrum, säger Bünyamin Ergün som driver Lekia-butiken i Bålsta Centrum sedan 2003. Vi ser att vi kan fylla ett behov och efterfrågan i Upplands Väsby med upptagningsområde.

– Det är mycket glädjande att vi kan erbjuda våra besökare en leksaksbutik i Väsby Centrum även i framtiden, säger centrumchefen Maria Helling. Under året ska vi också bygga en ny lekplats i centrumet och bli ännu mer attraktiva för barnfamiljer så det är helt rätt med en leksaksbutik i vår butiksmix.