Håkans Sport öppnar i Väsby Centrum

En cykelbutik i Väsby Centrum?! Ja visst! Håkans Sport heter butiken som öppnar inom kort. De har ett stort utbud av privärda cyklar med tillbehör samt sportartiklar och erbjuder även en webhandelsstation i butiken för att hjälpa till med cykelbeställning på plats. De erbjuder ett annat sortiment av sportprodukter som kompletterar Stadiums utbud av varumärken.

I butiken finns ett hundratal cykelmodeller för direktköp men de arbetar även med internetbeställningar via www.xlcykel.se där de har ca 500 olika cykelmodeller. Alla cyklar levereras färdigmonterade och cykelklara till butiken.

Butiken drivs av entreprenören Håkan Ståhlbrand som är en erfaren handlare då han tidigare drivit Team Sportia-butiker i Täby Centrum och Solna Centrum.

– Det ska verkligen bli kul att etablera denna butik i Väsby Centrum, säger Håkan. Vi ska öppna butiken senast på måndag 1 april men för att förekomma eventuella aprilskämt hoppas vi kunna dra upp entrén redan på lördag 30 mars.

Håkans Sport har tecknat ett korttidsavtal för lokalen mellan Apotek Hjärtat och Upplands Väsby kommunreception och kommer ha öppet åtminstone till 30 september 2019 med möjlighet till förlängning.