Butikernas erbjudanden

Några av butikernas bästa erbjudanden:

MQ/Marqet
Nu har vi ytterliggare 20% på alla rea!

Waynes
Waynes erbjuder nu 20% rabatt på all take away. Det gäller både köp i kaféet samt via vår app. Om du köper via appen gör de färdigt din beställning så det bara är att plocka upp den på kaféet. Dessutom kan du samla poäng på alla dina köp genom att bli medlem i Waynes vänner. Varje gäst och varje krona betyder allt just nu.

Waynes
Nu rör vi om i grytorna!
Prova säsongens nya varma rätter. Kryddig kycklinggryta med curry toppad med bland annat jordnötter, mangochutney och kokosflingor. Mycket grönt och kycklingen är svensk så klart. Lite mer styrka rör vi ner i vår heta veganska chili. Förutom klimatsmart, en kryddig kombo av rökt paprika och chipotlechili. Serveras på en bädd av spetskål, med guacamole och krispiga tortillachips. Välkommen in i värmen!

Synoptik
40% på alla glas. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och gäller ej företagskunder. Gäller t.o.m 27/4.

Deichmann
Förr än vi anar är den här – redo för våren? Hos Deichmann hittar du massor av nyheter just nu. Se vårt stora urval av sneakers i vårens alla färger. Titta in i butiken för inspiration och vårshopping!

Wäsby Optik
50% på andra paret!
Köp kvalitétsglasögon och få 50% rabatt på andra paret. Olika glasögon passar för olika tillfällen, kanske vill du komplettera dina nya fina glasögon med ett par tuffa solglasögon med samma skärpa? Gäller både enkelslipade och progressiva glas. Rabatten gäller på det billigaste paret. Gäller till 2020-12-31