Bastard Burgers öppnar hamburgerrestaurang i Väsby Centrum

Väsby Centrum förstärker sitt restaurangutbud med hamburgerkonceptet Bastads burgers. Det beskrivs som norrländsk Street food med New York-feeling som genomsyrar allt de gör, från musiken till maten och dekoren.

– Vi ser fram emot att etablera oss i Väsby Centrum, säger Simon Wanler som är vd. Vi vill finnas på lägen med starka flöden och närhet till arbetsplatser. Vi tror även att publiken i Väsby är sugna på ett bra streetfood-utbud och att vårt veganska utbud kommer att landa bra här.

Bastard Burgers startade som ett ’hål i väggen’ i Luleå. 18 sittplatser och en handfull vänner med en enda ambition, att leverera Sveriges absolut bästa hamburgare. Idag är det samma personer som leder bolaget, med samma ambition – att leverera den bästa tänkbara burgaren, men i betydligt större skala. Idag har man 20 restauranger. Bastard burgers håller hårt i kvaliteten. De köper kött från utvalda välrenommerade gårdar med högsta tänkbara kvalitet och maler köttet dagligen i våra restauranger enligt vår köttblandning. Alla dressingar, picklingar m.m bereds på varje restaurang och shakes & floats är gjorda på ekologisk glass. Menyn har även veganska alternativ och hela menyn går att få vegetarisk/vegansk.

Bastad burgers flyttar in i Handelsbankens förra lokal som vetter åt västra parkeringen och Dragonvägen. Lokalen ska byggas om och öppning sker i slutet av 2019. Därmed bildas ett restaurangstråk med Grekiska grill och bar på andra sidan entré väst som öppnar efter sommaren. På insidan öppnar även Asian by Liins under hösten.

– Det är så otroligt kul att välkomna Bastard Burgers till Väsby Centrum, säger centrumchef Maria Helling. Med detta hamburgerkoncept är vårt utbud av mat och dryck mycket starkt och vi har skapat ett riktigt fint restaurangsutbud i Väsby Centrum. Vi tror att med ett varierat och bra restaurangutbud kommer våra övriga butiker i Väsby Centrum att gynnas.

Läs mer på https://bastardburgers.se