bASTARD BURGERS

Bastard Burgers affärsidé är simpel – att leverera hamburgare av bästa kvalité där det andas hantverk och “earth friendly”. ”För oss handlar grymma burgare om att servera ekologiskt kött och bröd där både kunskap och intresse finns för hamburger kulturen.

Vår vision är att skapa street food burgare där smakupplevelsen tar dig till en ny nivå. Vi kan garantera att vi skapar dom bästa street food burgarna i Sverige

I dagsläget har vi 23 stycken enheter, från Boden långt upp i norr till vår kära huvudstad Stockholm i söder, och ändå har vår resa bara börjat. Vi jobbar dagligen med nya etableringar och siktar på att ha 40 restauranger igång under 2019”

Bastard Burgers har startat upp konceptet Earth Friendly där dom samarbetar med Klimato. ”Vi beräknar utsläppen med vetenskaplig data från databasen på Research Institute of Sweden (RISE).”

Det är viktigt för alla inblandade att tillverkningen räknas in, allt ifrån foderproduktion till djurskötsel. Bastard Burgers jobbar ständigt med att minska sina egna klimatavtryck och beräknar sina växthusgaser för att kompensera utsläppen till 110 procent.

”Vi vill vara med och bidra till ett klimatsmart samhälle genom att bland annat erbjuda goda veganska alternativ. Att erbjuda ett eller två veganska alternativ kändes inte tillräckligt för oss, vi har skapat en hel meny med veganska rätter för att det ska finnas en favorit för alla.”