Årets Klättrare av Stockholmarnas favoritcentrum

Väsby Centrum har blivit utsedd till nr 1 i kategorin Årets klättrare i Evimetrix undersökning av Stockholmarnas favoritcentrum. Undersökning görs via en webbenkät riktad till allmänheten i Storstockholm där ca 1.800 personer har tyckt till om 50 centrumanläggningar. Väsby Centrums vinst förklaras så här från Peter Wissing, projektledare för Stockholmarnas favoritcentrum:

“Årets klättrare är Väsby Centrum. De har tidigare inte varit med bland topp tre i någon kategori, så ett grattis är på sin plats till Väsby Centrum! Priset går till det centrum som haft den bästa utvecklingen av sitt Nöjd Kund Index – NKI. Tvåa och trea här blev Huddinge Centrum och Högdalen Centrum. Branschens Nöjd Kund Index (NKI) har varit stabilt i flera år men förra året ökade det med ett indexsteg. Denna positiva utveckling fortsätter i år med ett steg till. Om detta är tillfälligt eller ett trendbrott är för tidigt att säga, men klart är att kunderna fortfarande trivs med att handla i fysiska centrumanläggningar”. Läs hela pressmeddelandet här.

“Jättekul! Vi är så glada och stolta över priset som är framröstat av kunder och besökare till Väsby Centrum”, säger centrumchefen Maria Helling. “Det är ett kvitto på att det dagliga arbetet vi gör för att förbättra centrumet värdesätts och uppmärksammas. Det är tillsammans med alla aktörer i centrum såsom butikerna, matställen men även vakter och städpersonal, som Väsby Centrum kan bli en bättre plats.”