Träffa Väsbys yngsta entreprenörer lördag 19/1

Väsby är fullt av unga driftiga personer. Några av dem utbildar sig till entreprenörer på Nya Väsby Gymnasiums i Ung Företagande, sk UF-klass där de får starta ett eget bolag och testa en affärsidé.

Lördag 19 januari kl 11-15 kan ni träffa alla UF-företagare i Väsby Centrum. Här en kort introduktion:

Classy UF
Vi är ett företag som säljer unika armband för både män och kvinnor. Vår affärsidé grundar sig på att främja alla individers inre class. Vi har även en kampanj där vi skänker en del av vinsten till cancerfonden vid köp av 2 armband.

C-Lid
Vi på C-Lid UF vill göra det bekvämare för dig när du ska dricka från en burk. Vår produkt är ett lock som bevarar kolsyran så att man inte spiller drickan samt att man kan spara sin dricka till senare. Hoppas ni gillar vår produkt!

Cheers UF
Vi säljer glas som har en liten design med diamantstenar!

CoMarket UF
Vi erbjuder en webbsida där ni kan hitta spännande produkter från olika UF-företag runt hela Sverige. Följ oss på Instagram: @CoMarketUF

EYI UF
Vi säljer exklusiva skor till bra priser, om du har några frågor om dessa prata med Emre.

Essens UF
Vi är ett UF-företag som säljer handgjorda doftljus med fokus på hållbarheten. Vi har valt att arbeta med material som är helt veganskt och ekologiskt för att på alla sätt vi kan bidra till en bättre framtid. Ljusen kommer i en glasburk, som inte bara är fin, utan som även går jättebra att återanvända efter ljuset brunnit klart. Bra va? Ljusen finns i fyra omtyckta dofter i fina färger. Det här är vårt sätt att visa att man på små, men betydelsefulla sätt kan förändra sina val av produkter för att kunna bidra till någonting bra.

FemeBrace UF
Vi säljer silvriga armband med kvinnosymbolen på för att hjälpa utsatta kvinnor i världen, våran produkt är nickelfri och har en enkel design. Välkommen till FemeBrace!

Inspiration V
Fem UF-företagare med en vision om att alla barn ska få den motion de behöver för att må bättre både psykiskt och fysiskt!
Kom och besök hos för mer information om föreläsningar och aktiviteter för barnens framtid.

Jady Beauty UF
Vi är fem ambitiösa tjejer som brinner för både skönhet och inredning därför erbjuder vi en glamorös smink/ljushållare som kan tillfredsställa flera behov. Vid sidan om säljer vi både sminkborstar och ljus.

SneakerWash UF
Vi är tre killar från Väsby nya gymnasium som är intresserade av skor. Vi erbjuder skotvätt till sneakers och andra typer av skor. Behöver du göra rent dina smutsiga skor har du kommit rätt.

WeCare UF
Vi erbjuder fina armband i olika färger med text för att uppmana människor att prata om psykisk ohälsa i samhället. Vi vill att personerna som bär våra armband ska känna sig stärkta genom vårt budskap “I Care”.

Smile Sensation UF
Vi är Smile Sensation UF och säljer tandblekningssystem som bleker tänderna. Våra tre löften som vi står ut med är att vi levererar:
bäst pris, till bäst kvalité och som ger bäst resultat.

 

Välkomna att se och höra mer vilka idéer de kommersialiserar!