Julkänslan!

Julen vankas och i Väsby Centrum vill vi hjälpa dig att komma i rätta julkänslan. Varje dag från 1 dec har vi en julmarknad vid torget där ni hittar smarriga delikatesser, fina hantverk och kreativa t-shirts. Julmarknaden har öppet varje dag fram till 30 dec.

Tomten kommer på besök 15-16 dec kl. 12-17 för att hälsa på både stora och små och kanske får han ta emot några önskelistor.

Från den 15 december finns våra julvärdar på plats och slår in dina presenter till vackra julklappar följande tider:
15 dec – 20 dec kl. 11-19,
21 dec – 23 dec kl.  11-20.

Vi håller extra julöppet 21-23 december kl 10-20. Allt för en skönare känsla ända fram till jul.

Välkomna in i värmen!

Invigningsfest hos BokCompaniet!

Har ni hört talas om Pintorpennan? Eller Frixionpennan? Eller reflexgarn? Det är coola grejer som alla kreativa pysslare bör känna till! Det är något som man får lära sig mer om och testa på själv då BokCompaniet bjuder in till invigningsfest i sin nya butik lördag 27 oktober!

Utöver färgläggningsevent kl 11-15 blir det fingerstickning med reflex-garn och massa lockande erbjudanden:

  • En gratis pocketbok/barnbok/pysselbok till alla kunder som handlar för över 100 kr  (så långt lagret räcker).
  • 20% rabatt på valfri vara med kupong från annonsen i tidningen Vi i Väsby.
  • Fina erbjudanden i butik.
  • Tävling under hela vecka 44 – lämna in ditt bästa lästips och var med i utlottningen av ett presentkort!

 

Dessutom bjuder de på lite dryck och provsmakning av pepparkakor. Kom ihåg att vecka 44 inte bara är skolornas höstlov utan även nationellt läslov! Perfekt att ladda upp med nya spännande böcker för både stora och små läsare!

Spana in deras annons i Vi i Väsby!

Blodbussen till Halloween

Dagligen behövs 100 l blod till Sthlms sjukvård. Fler blodgivare behövs, endast 3% av befolkningen är blodgivare. Alla kan inte donera blod men de flesta mellan 18 och 60 år som är friska och väger minst 50 kilo kan bli blodgivare.

Blodbussen är en mobil insamlingsstation för blod och de kommer hit en gång i kvartalet. På sajten geblod.nu kan du läsa mer och även följa Stockholms blodbank per blodgrupp i realtid. Du kan även ringa 08-585 81 111 för frågor.

Blodbussen hittar du på västra parkeringen mellan entré väst och vårdhuset. De är på plats:

  • onsdag 31/10 kl 8:45-18.00
  • torsdag 1/11 kl 8:45-15:00

 

Fira Halloween med att ge lite av ditt blod om du kan.

Hejdå p-skiva!

Nu inför vi ett nytt parkeringssystem i Väsby Centrum. Allt för att underlätta för dig som kund.
• Ingen p-skiva behövs
• 3h gratis parkering/dag – därefter avgift
• Betala i automat, faktura eller på parkman.nu

Läs mer om betalningsinformationen här.

Ny salladsbar på torget

Vad är det som händer på torget kanske ni undrar? Jo, Konditori Petit Four delar av sin caféyta till att även kunna erbjuda en meze- och salladsbar 🥗. Det blir ett härligt tillskott till Väsby Centrums matutbud. Det är samma ägare men två olika koncept. Öppningen planeras till i mitten av oktober. Konditori Petit Four håller öppet som vanligt under tiden.

Varmt välkomna hälsar Dajana och hennes team!

Välkomna till BokCompaniets nya butik

BokCompaniet har slagit upp dörrarna till sin nya butik i västra gången. Butiken finns numera mellan Dressmann och Upplands Väsby kommunhus, endast 60 steg från den gamla lokalen. Det blev ingen lång flytt, men desto mer känslosam för den familjeägda bok- och pappershandeln som har legat i samma lokal i 27 år. Ägaren Monika Johansson ser dock flytten som en nystart.

– Äntligen har vi öppnat vår nya butik och börjar få ordning på alla hyllor, säger Monika. Vi har även passat på att byta grafisk profil och inom kort kommer våra nya butiksskyltar. Under hela oktober månad hittar du mängder med fina öppningserbjudanden i butiken, och det blir en ordentlig invigning så snart de nya skyltarna är på plats.

Mer information om nyinvigningen kommer kommuniceras i butiken, lokaltidningen, Facebook samt Instagram.

Hos BokCompaniet finner du allt från kontorsvaror och kalendrar till spel, pyssel och presentartiklar, och såklart massor med böcker! Följ gärna BokCompaniet på Instagram för inspirerande boktips: www.instagram.com/bokcompaniet.

Vad som ska bli i BokCompaniets gamla lokal publiceras så snart det är klart.

Nya Interflora Väsby Blommor – invigning 28/9

Interflora Väsby Blommor har gjort en renovering av sin butik, byggt om och bytt upp sig till ny, trendig inredning och fått upp helt nya skyltar. Äntligen är det dags för invigning av deras nya butik på fredag 28 september hela dagen kl 10-19. Det bjuds på lockande festligheter:

  • Fina erbjudanden (begränsat antal, gäller så långt lagret räcker!)
  • Goodiebag till dem 30 första betalande kunder för minst 250 kr.

 

Varmt välkomna!

Ny butik – Normal öppnar 7/9

Vi är glada att hälsa att den danska kedjan NORMAL välkommen till Väsby Centrum!

De öppnar ny butik 7 september kl 10.00 i norra gången, mitt emot Guldfynd. Invigningsdagen kommer bjuda på extra festligheter, tävlingar och kampanjer. Vi hoppas att du kommer då!

Läs mer om Normal på www.normal.se.

Upplev känslan – ny-butiks-känslan!

Handelsbanken i nya lokaler

Handelsbankens har bytt till en ny kontorslokal precis utanför entré väst mot vårdhuset. Ett sprillans nytt och fräscht kontor, så klart helt kontantfritt. Notera att det inte längre finns en uttagsautomat vid entré väst längre. För kontanter hänvisas till Kontantcenter vid entré norr.

Läs mer om kontoret här: www.vasbycentrum.se/utbud/handelsbanken/

Välkomna!

Tamarine nyöppning

Äntligen fräser wokpannorna i Väsby Centrum igen! Efter en omfattande totalrenovering öppnar Tamarine Wok måndag 25 juni.

Missa inte deras öppningserbjudande – finns i vår app för kunderbjudanden. Spana in appen Väsbyklubben.

Varmt välkomna!