3 fantastiska nyheter

Nytt gym, ny restaurang och ett modernare Stadium – 3 fantastiska nyheter till Väsby Centrum

Väsby Centrum blir lite bättre med nya hyresgäster som ger ett bättre utbud.

Nordic Wellness etablerar ett nytt gym i Väsby Centrum. Lokalen på 800 kvm ska vara iordningställd i november och det kommer erbjudas träning med fria vikter och maskiner i fräscha,  moderna lokaler. De kommer ha entré både inåt centrum men också en entré utåt Himmelsgränd som kommer vara tillgänglig när centrumet är stängt. Läs mer på https://nordicwellness.se/vara-klubbar/stockholm/upplands-vasby-centrum/

Stadiums butiksyta förändras då de släpper en del av sin nuvarande yta till Nordic Wellness och istället tar över lokalen bredvid. Projektering av ombyggnaden har påbörjats och ska vara klar till 1 september. Stadium håller butiken öppet hela tiden.

Asian by Liis är ett asiatiskt restaurangkoncept som öppnar i västra gången mellan Subway och Grekiska grill och bar som just nu byggs. De kommer erbjuda asiatiska rätter som wok, dumplings, poké bowls, mm. Konceptet finns redan i Liljeholmstorget. Detta blir deras tredje etablering. De planerar öppna 1 oktober.

– Vi är mycket glada för dessa uthyrningar, säger centrumchefen Maria Helling. Etableringarna stärker centrumets erbjudande vad gäller så väl service, mötesplats som handel. Väsby Centrum strävar efter vara den naturliga mötesplatsen för att både umgås och shoppa. Dessutom öppnar den turkiska restaurangen Mangal nu i maj, Lekia i juni och Grekiska grill & bar efter sommaren. Det känns som om vi har vind i seglen för Väsby Centrum.