Hejdå p-skiva!

Nu inför vi ett nytt parkeringssystem i Väsby Centrum. Allt för att underlätta för dig som kund.
• Ingen p-skiva behövs
• 3h gratis parkering/dag – därefter avgift
• Betala i automat, faktura eller på parkman.nu

Läs mer om betalningsinformationen här.

Ny salladsbar på torget

Vad är det som händer på torget kanske ni undrar? Jo, Konditori Petit Four delar av sin caféyta till att även kunna erbjuda en meze- och salladsbar 🥗. Det blir ett härligt tillskott till Väsby Centrums matutbud. Det är samma ägare men två olika koncept. Öppningen planeras till i mitten av oktober. Konditori Petit Four håller öppet som vanligt under tiden.

Varmt välkomna hälsar Dajana och hennes team!

Välkomna till BokCompaniets nya butik

BokCompaniet har slagit upp dörrarna till sin nya butik i västra gången. Butiken finns numera mellan Dressmann och Upplands Väsby kommunhus, endast 60 steg från den gamla lokalen. Det blev ingen lång flytt, men desto mer känslosam för den familjeägda bok- och pappershandeln som har legat i samma lokal i 27 år. Ägaren Monika Johansson ser dock flytten som en nystart.

– Äntligen har vi öppnat vår nya butik och börjar få ordning på alla hyllor, säger Monika. Vi har även passat på att byta grafisk profil och inom kort kommer våra nya butiksskyltar. Under hela oktober månad hittar du mängder med fina öppningserbjudanden i butiken, och det blir en ordentlig invigning så snart de nya skyltarna är på plats.

Mer information om nyinvigningen kommer kommuniceras i butiken, lokaltidningen, Facebook samt Instagram.

Hos BokCompaniet finner du allt från kontorsvaror och kalendrar till spel, pyssel och presentartiklar, och såklart massor med böcker! Följ gärna BokCompaniet på Instagram för inspirerande boktips: www.instagram.com/bokcompaniet.

Vad som ska bli i BokCompaniets gamla lokal publiceras så snart det är klart.

Nya Interflora Väsby Blommor – invigning 28/9

Interflora Väsby Blommor har gjort en renovering av sin butik, byggt om och bytt upp sig till ny, trendig inredning och fått upp helt nya skyltar. Äntligen är det dags för invigning av deras nya butik på fredag 28 september hela dagen kl 10-19. Det bjuds på lockande festligheter:

  • Fina erbjudanden (begränsat antal, gäller så långt lagret räcker!)
  • Goodiebag till dem 30 första betalande kunder för minst 250 kr.

 

Varmt välkomna!

Ny butik – Normal öppnar 7/9

Vi är glada att hälsa att den danska kedjan NORMAL välkommen till Väsby Centrum!

De öppnar ny butik 7 september kl 10.00 i norra gången, mitt emot Guldfynd. Invigningsdagen kommer bjuda på extra festligheter, tävlingar och kampanjer. Vi hoppas att du kommer då!

Läs mer om Normal på www.normal.se.

Upplev känslan – ny-butiks-känslan!

Handelsbanken i nya lokaler

Handelsbankens har bytt till en ny kontorslokal precis utanför entré väst mot vårdhuset. Ett sprillans nytt och fräscht kontor, så klart helt kontantfritt. Notera att det inte längre finns en uttagsautomat vid entré väst längre. För kontanter hänvisas till Kontantcenter vid entré norr.

Läs mer om kontoret här: www.vasbycentrum.se/utbud/handelsbanken/

Välkomna!

Tamarine nyöppning

Äntligen fräser wokpannorna i Väsby Centrum igen! Efter en omfattande totalrenovering öppnar Tamarine Wok måndag 25 juni.

Missa inte deras öppningserbjudande – finns i vår app för kunderbjudanden. Spana in appen Väsbyklubben.

Varmt välkomna!

Mobil återvinning

Kommunen kommer med en mobil återvinningscentral och Återbruksbilen till Väsby Centrum några gånger under året. Den kan du hitta på östra parkeringen, längst upp mot Vilundaparken mellan 16:30 och 19:30 följande måndagar under 2018:

22 oktober

3 december

 

Upplev känslan – återvinningskänslan!

Pressbyrån nu även SL-ombud

Äntligen har Pressbyrån nu blivit ombud för SL-trafiken!

Så utöver sitt fina utbud av godis, dricka, smörgåsar och imponerande variation av korv så kan man nu även ladda sina månadskort.

Välkomna in till Arnagul och hennes trevliga personal!

Make good – Feel good

Tack alla som var med och bidrog! Vi samlade in 2950 kg kläder och skor i samarbete med Stockholms Stadsmission!!

Upplev känslan – lättnadskänslan.